Поділитись:

Шахтар-Динамо без квитків: спекулянти шокували цінами

Вівторок, 07 травня 2024, 16:17
Шахтар-Динамо без квитків: спекулянти шокували цінами

11 травня відбудеться головний матч другого кола УПЛ – поєдинок між донецьким Шахтарем та київським Динамо. Гра розпочнеться о 18:00 за київським часом на Арені Львів.

Про це пише Конкурент.футбол. 

Але можливість потрапити на «українське класичне», як з'ясувалося, для багатьох уболівальників перетворилася на сценарій до фільму «Місія нездійсненна».

Спершу, 6 травня з 10:00, купити квитки могли лише вболівальники з промокодом (які купували квитки мінімум на 3 домашні матчі весняної частини УПЛ). Далі, через добу, з'явилася можливість придбати тікет і у всіх інших фанатів. 

Шахтар-Динамо без квитків: спекулянти шокували цінами 

Але, як стало відомо, коли відкрилась лінія онлайн-продажу 7 травня, їх розібрали за лічені хвилини. В службі підтримки нам підтвердили, що квитків нема, проте додаткові можна придбати, взявши участь у благодійному аукціоні, що розпочався 7 травня о 14:00. Там розігрувалися Стандарт та ВІП.

Однак що цікаво - на різноманітних маркет-плейсах ще з 5 травня з'явились оголошення стосовно продажу перепусток на матч Шахтар - Динамо за різною ціною. 

Журналісти видання Конкурент.Футбол зателефонували за вказаними в оголошеннях номерами та з'ясували, за скільки можна купити квиток. Як виявилося, перекупи не соромились просити за 800-гривневий номінал аж 4000 гривень та більше. А за 400-гривневий – півтори тисячі. Це, м'яко кажучи, трішки шокувало.

Чи готові шанувальники українського футболу платити такі гроші? Питання риторичне. Проте якщо відведенні для глядачів місця будуть порожні - це залишиться на совісті горе-бізнесменів.

Шахтар-Динамо без квитків: спекулянти шокували цінами 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів