Поділитись:

Під Луцьком п'яний на «рено» збив велосипедиста й втік з місця ДТП (фото)

Вівторок, 07 травня 2024, 12:48
Під Луцьком п'яний на «рено» збив велосипедиста й втік з місця ДТП (фото)

У селі біля Луцька вночі п'яний керманич легковика збив 38-річного велосипедиста й втік з місця автопригоди. Але його оперативно розшукали.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

ДТП трапилась у понеділок, 6 травня, пізно ввечері, у Рованцях, поблизу ресторану «Чевермето»: автомобіль збив велосипедиста. Близько 23:25 на місце автопригоди прибула «швидка». Відомо, що 38-річний чоловік отримав травми, його госпіталізували.

Водій з місця події зник у невідомому напрямку. Завдяки уважності свідків правоохоронцям вдалося встановити марку та номерні знаки автомобіля. Вже за декілька годин поліцейські розшукали водія білого «рено», як виявилося, він був у стані сп’яніння.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальні провадження за ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння. Триває досудове розслідування.

Під Луцьком п'яний на «рено» збив велосипедиста й втік з місця ДТП (фото)Під Луцьком п'яний на «рено» збив велосипедиста й втік з місця ДТП (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів